Tianli Ultra Power este un supliment natural pentru cresterea potentei. Administrarea corecta a acestuia te poate ajuta sa retraiesti momentele pasionale impreuna cu partenera ta.

Fiecare al doilea barbat cu varsta de peste 46 de ani este posibil sa se confrunte cu disfunctii erectile.

Cele mai dese probleme sunt legate de mentinerea erectiei pana la sfarsitul actului sexual si/sau erectia incompleta. Aceste lucruri nu ar trebui sa te sperie. 

Pentru a te bucura de o viață intima activa, indiferent de varsta, poti apela la suplimentele naturale pentru potenta. Unul dintre acestea este Tianli Ultra Power, ce te va ajuta sa ai o erectie ferma si de deudrata.

TIANLI ULTRA POWER stimulent natural pentru potenta

Tianli Ultra Power ORIGINAL cu capac auriu (Tianli fiole) iti va reda increderea si siguranta in timpul actului sexual. Se poate repeta de mai multe ori in cele mai bune conditii.

Este recomandata o fiola de Tianli pe zi pentru intetinerea starii de sanatate si o erectie ferma si de durata. Pentru remedierea problemelor legate de potenta este recomandata o cura de 16 fiole.

Acest tratament are avizul Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA.


TIANLI nu creeaza dependeta si nici nu are efecte secundare. Daca este administrat o perioada lunga de timp este benefic organismului.


Viziteaza site-ul Naturalsteel.ro pe ShopMania