Faptul ca milioane de barbati au probleme cu potenta, nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni. Dintre acestia, o parte recunosc aceste probleme si decid sa gaseasca solutii pentru rezolvarea lor, altii incearca sa evite sa intrebe si sa se informeze, considerand ca este un subiect intim care l-ar putea face de rusine. 

Cele mai dese probleme legate de potenta sunt mentinerea erectiei pana la finalul actului sexual si erectia incompleta.

CAUZE CARE CONDUC LA PROBLEME CU POTENTA

Cauzele ce conduc la aparitia impotentei pot fi multiple, sa difere de la individ la individ, insa la baza putem vorbi despre cativa factori pe care trebuie sa ii analizam.

VARSTA CELUI CARE SUFERA DE DISFUNCTII SEXUALE

Varsta este inamicul numarul unu al potentei. Cu cat ianinteaza in varsta barbatii nu mai au acelasi apetit sexual si se plang tot mai des de o erectie slaba. Chiar daca exista cazuri si la o varsta de sub 32 de ani, pragul critic pentru cei ce au probleme cu potenta este de 42 de ani. Odara cu trecerea timpului, mentinerea erectiei devine o problema reala, iar la varsta de peste cincizeci de ani o viata sexuala de succes au doar 39 % din barbati.

DE CE SE PIERDE ERECTIA IN TIMP

Performantele sexuale scad dupa varsta de 44 de ani cand, scade si nivelul de testosteron. Fapt ce face ca erectia sa-si piarda din fermitate.  De asemenea, intensitatea senzatiilor devine mai mica, astfel incat barbatii obtin mai putina satisfactie sexuala.

Desi slabirea potentei este o consecinta naturala a imbatranirii organismului, probleme cu potenta pot avea si cei mai tineri.

CUM POTI RECUPERA MASCULINITATEA?

Daca intampini astfel de probleme si vrei sa te bucuri in continuare de o viata sexuala activa, este bine sa mergi la un specialist in urologie si sexologie. De cele mai multe ori, totul se rezolva cu ajutorul unor tratamente bazate pe suplimente naturale. Produsele recomandate pentru potenta, verificate si omologate pot rezolva situatia in cateva saptamani, chiar si pentru persoanele ce depasesc varsta de 50 de ani.

Dintre suplimentele naturale recomandate de specilisti putem enumera: Tianli Ultra Power, Natural Plus, Maraton Forte sau Natural Potent.

Dupa folosirea acestor suplimente, cei care au participat la testele realizate de medicii specialisti, s-au bucurat de o erectie ferma si de durata.

Asa cum am spus si la inceputul articolului, apartia acestor probleme de potenta, la diferite varste, pot avea drept cauza si neincrederea pacientului in perferomantele sale sexuale. De aceea suplimentele sunt indicate si celor mai tineri, care isi doresc depasirea starii de nesiguranta. Aceste suplimente nu induc dependenta iar consumate conform prescriptiei (nu mai mult de o fiol/capsula pe zi) aduc rezultatele dorite.


Viziteaza site-ul Naturalsteel.ro pe ShopMania